010-179 08 00 info@novorent.se

VÅR MÅLSÄTTNING ÄR ATT VARA

BÄST I KLASSEN!

Om oss

Novorent hyr ut moderna och nytillverkade lokaler i temporära modulbyggnader för skola, förskola och kontor.

Vi som haft förmånen att starta Novorent har alla lång och bred erfarenhet från modulbranschen. Under de senaste decennierna har utvecklingen av produkter i branschen gått från väldigt enkla lösningar till modernare moduler som utgör ett fullgott alternativ till permanenta byggnader. Mot bakgrund av de framsteg som skett inom teknik och miljö och regelskärpningarna gällande bl.a. energi, tillgänglighet, brand och akustik, är vi med och tar nu modullokaler till nästa nivå.

För att möta våra kunders förväntningar och myndigheternas krav har vårt nya modulsystem Novum utvecklats för att med god marginal klara de nya skärpta kraven i de senaste byggreglerna, PBL/BBR29. Novum är en flexibel, innovativ och energieffektiv modul. Den är svensktillverkad med nordisk design och kvalitet. Stor vikt har lagts vid funktion, hållbarhet och bra miljöval. Specifika modullösningar har tagits fram för skola, förskola och kontor som alla går att kombinera till en optimal planlösning.

 

Hur arbetar vi?

Vi är ett företag med hög ambitionsnivå. Novorents företagskultur präglas av ett starkt medarbetarengagemang med en tydlig målsättning och en väl förankrad värdegrund. Vårt arbete präglas av prestigelöshet och tydliga processer där vi har för vana att arbeta i team och med ständiga förbättringar. Vi tror på långsiktiga relationer som präglas av öppenhet, ömsesidig respekt och omtanke om varandra.

 

Vår ägare

Vår huvudägare Lagerstedt & Krantz är en familjeägd koncern som verkar globalt inom VVS-branschen. Företaget grundades 1910.  För mer information om Lagerstedt & Krantz besök www.lk.nu 

 

Kontakta oss om du vill veta mer >>

                   

Novorent