VÅR MÅLSÄTTNING ÄR ATT VARA

BÄST I KLASSEN!

Om oss

Novorent hyr ut moderna lokaler i temporära moduluppställningar för skola, förskola och kontor.

Vi som haft förmånen att starta Novorent har alla lång och bred erfarenhet från modulbranschen. Under de senaste decennierna har utvecklingen i modulbranschen gått från väldigt enkla lösningar till att utgöra ett fullgott alternativ till permanenta byggnader. Mot bakgrund av de framsteg som skett inom teknik och miljö och regelskärpningarna gällande bl.a. energi, tillgänglighet, brand och akustik, är vi med och tar nu moduler till nästa nivå.

För att möta våra kunders förväntningar och myndigheternas krav har vårt nya modulsystem Novum utvecklats för att med god marginal klara de nya skärpta kraven i PBL/BBR29. Novum är en flexibel, innovativ och energieffektiv modul. Den är svensktillverkad med nordisk design och kvalitet. Stor vikt har lagts vid funktion, hållbarhet och bra miljöval. Specifika modullösningar har tagits fram för skola, förskola och kontor som alla går att kombinera.

 

Hur arbetar vi?

Vi är ett företag med hög ambitionsnivå. Novorents företagskultur präglas av ett starkt medarbetarengagemang med en tydlig målsättning och en väl förankrad värdegrund. Vårt arbete präglas av prestigelöshet och tydliga processer där vi har för vana att arbeta i team och med ständiga förbättringar. Vi tror på långsiktiga relationer som präglas av öppenhet, ömsesidig respekt och omtanke om varandra.

 

Vår ägare

Vår huvudägare Lagerstedt & Krantz är en familjeägd koncern som verkar globalt inom VVS-branschen. Företaget grundades 1910.  För mer information om Lagerstedt & Krantz besök www.lk.nu 

 

Kontakta oss om du vill veta mer >>